Darksiders
2015. július 02. írta: ZsubiHUN

Darksiders

Hellbook Edition

Történt, hogy a megboldogult THQ felrakott egy jó másfél órás demót a PlayStation Store-e a Darksiders első részéből. Azért ilyen hosszút, mert szerintük ennél kisebb szelet nem tudta volna megmutatni, hogy mire számíthat a játékos. Ugyan a demóban elakadtam egy résznél, de meggyőzött arról, hogy kell nekem a játék. Megjelenéskor nem került a polcra, de később, leakciózva megrendeltem és nem bántam meg. A képi világ, a sztori, a játékmenet minden tetszett, simán kilenc pontos játék, hatalmas hiba lett volna kihagyni. Sokan a God of Warhoz hasonlítják, nekik annyit üzenek, hogy annál sokkal jobb.

Konzolra sajnos nem kapott gyűjtői kiadást, de a később megjelenő PC-s verzió igen. Ez a Darksiders: Hellbook Edition. A kiadás egy könyvet formáló, vastag karton dobozt kapott finom dombornyomással. Kinyitva A Vigil Games kreatív igazgatójának, Joe Madureira köszöntője olvasható, majd ezt fellapozva egy hat oldalas kis füzetet kapunk, benne az apokalipszis négy lovasának művészeti rajzával és a játék világának képével. A csomag tartalmazza a játék lemezét, négy darab művészeti kártyát, művészeti albumot, valamint az alant is meghallgatható zenei anyagot digitálisan és a Darksiders képregényt szintén digitálisan. Az artbookot nagyon jó minőségű papírra nyomtatták, a ragasztás tökéletes, évek múltán sem akar széthullani.

A bejegyzés trackback címe:

https://mycollection.blog.hu/api/trackback/id/tr467563070

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása