Hitman
2016. augusztus 26. írta: ZsubiHUN

Hitman

Collector's Edition

Sosem voltam Hitman rajongó, annak idején PC-n játszottam a második résszel, de nem ragadott magával. Ebben talán a platformnak is nagy szerepe van. Mindig figyeltem a sorozatot, az Absolution-ből meg is van a lufifejű kiadás (sokak szerint béna, nekem nagyon tetszik), egy kiváló akcióban csaptam le rá. Aztán bejelentették az új részt, amit frappánsan Hitmanre kereszteltek, kiderült, hogy epizodikus formában, csak digitálisan kerül piacra, de lesz belőle egy igazán szép gyűjtői kiadás. A játékra nagyjából kettő perc alatt találtam vevőt, így már megjelenés napján utazott velem haza a 47-es ügynök.

A Collector's Edition egy igen impozáns méretű dobozban kapott helyet. Játékot ugye nem kapunk, de a letöltőkódoknak igazán adhattak volna egy tokot, ne adj isten steelbookot! Az A5-ös artbook hozza a kötelezőt, a piros színével jól mutat az Absolution feketéje mellett. Ötletes gyűjtői tartalom a rikító piros nyakkendő és a játék logójával ellátott nyakkendőtű.A magam részéről ugyan ezt a színt nem ölteném magamra, de a vitrinbe helyezve kifejezetten jól mutat, ahogy körbefonja a csomag fő darabját a szobrot. A hivatalos megnevezése Chessmaster statue, amit valószínűleg az ülő, elgondolkozó pozíció után kapott. Közelebbről megnézve a szobrot, egyértelmű, hogy miért kértek el ennyit a Collector's Editionért. Minden részletében szépen kidolgozott, 25 cm-es darab. Az anyaghasználat, a talapzat, a súlya, mind kiváló minőség, a fényes alap nagyon jól néz ki, nincs rajta olcsónak ható megoldás, még a 47-es arca is szépen kidolgozott.

A bejegyzés trackback címe:

https://mycollection.blog.hu/api/trackback/id/tr1010426230

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása