Bioshock 2
2017. február 27. írta: ZsubiHUN

Bioshock 2

Special Edition

A Bioshock 2 a tökéletes példa arra, amikor a kiadó akar folytatni egy játékot, az első rész sikereire építve. Minimális újítás, lehetőleg ugyanaz a helyszín, hiszen legutóbb bejött, miért ne sikerülne újra? Többnyire bejött a számításuk, de a rajongók nem azt a folytatást kapták, amire vártak. Vagy amit a játék készítői folytatásnak szántak. Szerencsére évekkel később elkészült az Infinite, a valódi folytatás, és szintén nagy szerencséje volt a gyűjtőknek is, mert a Bioshock 2 egy kifejezetten szép gyűjtői kiadást kapott!

 

Végül, csak szerényen Bioshock 2: Special Edition néven került a boltokba, pedig a tartalmát tekintve kaphatta volna a collector's címkét is. A doboz mérete már megfelelő tartalommal kecsegtet és nem is fogunk csalódni. A szép mintájú külső kartont leszedve egy pillangó mintás fekete dobozzal találjuk magunkat szembe. A karton felülete szövet hatású, ez egy nagy plusz pont a készítőknek. Kinyitva az első dolog, amivel találkozunk egy bakelit lemez (vinyl), melyen a játék zenéiből (24 szám) találunk válogatást. Akinek nincs megfelelő lejátszója, az se essen kétségbe, gondoltak rájuk, egy 26 számból álló gyűjteményt kapnak CD-n bakelit lemezre hajazó felülettel. A játékból normál kiadást kapunk, különösebb extrák nélkül. A keménykötésű művészeti album 168 oldalas, tele rengeteg gyönyörű képpel, rajzzal és leírásokkal, kiváló papírminőséggel. Manapság egyre kevesebben (szinte csak a Blizzard) adnak ilyen méretű artbookot egy gyűjtői kiadáshoz. Lezárásként három reklám posztert is találunk a dobozban, kicsit kopottas hatással, mintha tényleg Rapture-ből kerültek volna elő.

A bejegyzés trackback címe:

https://mycollection.blog.hu/api/trackback/id/tr1912049651

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása