Darksiders III gyűjtői kiadások
2018. július 10. írta: ZsubiHUN

Darksiders III gyűjtői kiadások

Collector's és Apocalypse

Korábban már leírtam, de nem árt feleleveníteni a tudást: imádom a Darksiders játékokat. Nem vagyok a világ legnagyobb rajongója, mert egyiket sem játszottam végig ötvenszer, Guitar Hero gitárral, de az első részt csak megvettem háromszor (három gépre), a másodikból megvan a remekül sikerült gyűjtői, szóval igen, szeretem a szériát. Majdnem sírtam is, amikor becsődölt a THQ, de a Nordic Games szépen bevásárolt mindenből, ami a romokon maradt. Többek között a Darksiders is hozzájuk került, aminek mind a két részét, nagyrészt az eredeti fejlesztőkből verbuválódott Gunfire Games-szel karöltve kiadtak PS4-re és X1-re is. Ebből látszódott, hogy nem akarják elengedni a sorozatot, valószínűleg nem fogyhatott rosszul sem, hiszen bejelentették, hogy készül a várva várt harmadik rész. Szerencsére a fejlesztők nagyjából ugyanazok, a már THQ Nordic pénzügyileg is jól áll, november 27-én végre megjelenik a játék.

Egészen a mai napig kellett várni arra, hogy a dátum mellett megmutassák a gyűjtőknek szánt kiadásokat. Sajnos/szerencsére ráléptek a Ubisoft által az elmúlt években egyre keményebbre és szélesebbre taposott ösvényre és rögtön két kiadást is a boltok polcaira küldenek. Az első egy egyszerű, szobros Collector's Edition, mely a 29 cm-es Fury szobron kívül tartalmaz egy fémdobozt, a játékot (remélhetőleg így külön), fizikai OST-t és egy artbookot. A megjelent videó alapján ez puha borítású lesz, de A4 méretű, ami mostanában nem megszokott.

ds3_collectors_mockup.png

Akinek ez nem lenne elég és a pénztárcája is megengedi, annak érkezik az Apocalypse Edition. Megtalálunk benne minden fizikai jóságot, amit a Collector's Editionbe pakoltak, de megtoldották további három(!) figurával. War és Death kapott egy-egy 24 cm-es figurát, Vulgrim egy 25 cm-eset, továbbá találunk benne egy 5 cm-es Darksiders medált és egy 77*100 cm-es fali posztert. Mindezt egy igen impresszív, 120 cm széles dobozban. Már csak ennek elrakása is kihívás elé állítja az egyszeri gyűjtőt. Az ára 400$ lesz.

ds3_apocalypse_mockup.png

A két gyűjtői pakk mellé érkezett egy új gameplay videó is, melyben megtekinthető a SSJ Fury. Első megtekintésre nem tetszett ez a tüzes forma, csak úgy belegázolunk majd Fury-val a lávába, nem lesz semmi súlya az egésznek. Aztán csak felnéztem a hivatalos weboldalra, ahol kiderült, hogy ezen kívül lesz még további három formája (tényleg tiszta Dragon Ball), nyilván mindegyik más és más területre enged majd bejutást. Na meg az előző részekben sem fukarkodtak azzal a fejlesztők, hogy már a sztori elején olyan helyeket lehetett találni, ahova csak jó 10 óra játékidő elteltével lehetett bejutni. Nyilván itt sem lesz ez másként, de majd november 27-én okosabbak leszünk. Addig már úgysem kell sokat aludni!

ds3_furys_forms.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://mycollection.blog.hu/api/trackback/id/tr2014103779

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása