inFamous: Second Son
2015. szeptember 23. írta: ZsubiHUN

inFamous: Second Son

Collector's Edition

A sandbox játékok jók. A szuperhősök jók. Az exkluzív Sony játékok egy magasabb szintet képviselnek, mint a többi. Ettől függetlenül az inFamous első része egy igen ronda játék volt, ha nincs a jól megírt, az utolsó percig érdekes történet, sokan nem emlékeznének rá. A demót próbáltam, de nem főleg a grafika miatt nem győzött meg, aztán a sok évvel ezelőtti PSN botrány után ajándékba kaptuk a játékot a Sony-tól, így felkerült a virtuális polcomra. Bele is vágtam, ha már ingyen volt, bajom nem lehet abból, ha játszok vele, maximum törlöm és egy életre elfelejtem. Szerencsére a sztori, a képregényes átvezetők, a döntéseim következménye mind hozzájárultak ahhoz, hogy PS4-en ne hagyjam ki az inFamous: Second Sont. Ugyan Delsin közel sem annyira szimpatikus főszereplő, mint Cole volt az első két részben, de a játék felépítésén sokat nem változtattak a fejlesztők, több képességünk is volt, mint korábban, nagyon hamar csilingelt a platina trófea. Fél évvel később az inFamous: First Light is a polcra került, nagyon jól sikerült kiegészítője lett az alapnak.

A játék egy digipackos limitált és egy nagyobb Collector's Edition formában volt kapható a normál kiadás mellett. A csomag vastag kartondobozban érkezett (ez tenném meg minimális minőségnek az ilyen kiadásoknál), benne Delsin kabátjának kicsinyített másával, de kapucnival. Még a kitűzők is ugyanott vannak rajta! A cipzárt lehúzva férünk hozzá az egyedi borítós játék dobozához. A játék lemeze mellett a Cole's Legacy DLC lapul még, de én maradtam Delsin saját ruháinál. A csomag tartalmazza még a főhősünk(?) által hordott sapka másolatát, a kitűzőket normális méretben, valamint egy (dobpergés) sörnyitót. Utóbbinak sok köze nincs a játékhoz, mert egyszer sem lehet matt részegen csajokat zaklatni Seattle városában, vagy levizelni a D.U.P. posztereit... Igaz, ez utóbbit nem is lehetne besorolni jó vagy rossz tettnek a játékban. Ettől függetlenül az ember örül egy negyvenharmadik sörnyitónak, amit gondosan elcsomagolva tart a polcon. A sapka jó minőségű, aki nem sajnálja, nyugodtan melegítheti ezzel a fejét a téli hónapokban.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mycollection.blog.hu/api/trackback/id/tr567814282

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása