Tomb Radier: Underworld
2015. július 30. írta: ZsubiHUN

Tomb Radier: Underworld

Limited Edition

A Shadow of the Colossus-nál említettem, hogy nagyon szeretem a digipackos kiadásokat, de az ottani áradozásommal ellentétben nem az, hanem a Tomb Raider: Underworld Limited Edition volt az első ilyen játékom. (Azóta még eggyel bővült, de erről majd később, nem lesz egyszerű a fotók elkészítése.) Emellett, lehet készíteni a köveket, ez volt az első Tomb Raider játék, amivel játszottam. Mindig érdekelt a széria, de a PS2-es időkben még nem tudtam csak úgy vásárolgatni a játékokat ("nem megy az olyan könnyen faluhelyen"), mindig volt valami olyan, ami jobban érdekelt, PS3-ra pedig ez volt az első Lara Croft játék.

A doboz kívül belül fényes, vastag karton. A hátlapot három különböző, de összeillő rajz borítja, míg a belső felén Lara lubickol a tengerben egy lesben álló cápa társaságában. A játék lemezén kívül egy bónusz DVD-t tartalmaz a csomag, melyen a megszokott Így készült... videó, korábban be nem mutatott zenei anyag, művészeti galéria és különböző videók találhatók. Sajnos art kártyák fizikai formában nem kerültek a csomagba, de a magyar PC-s kiadásba már került néhány. Később erről is lesznek képek.

A bejegyzés trackback címe:

https://mycollection.blog.hu/api/trackback/id/tr907667144

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása