Az E3-as gyűjtői kiadások 2. rész
2016. július 08. írta: ZsubiHUN

Az E3-as gyűjtői kiadások 2. rész

Közérdekű információval kezdeném: Az előző bejegyzésben tévesen írtam, hogy a South Park: The Fracture But Whole Collector's Edition tartalmazza a Season Pass-t. Nem tartalmazza.

Horizon: Zero Dawn - Collector's Edition

Évek óta pletykálták, hogy a Guerilla Game sa Killzone-ok után valami újjal készül, de egészen a tavalyi E3-omig kellett várni a hivatalos leleplezésre. Volt persze előtte némi szivárgás, de azok csak sejtették, hgy mire is számíthatunk. A ma ismert civilizáció egyszer csak megszűnik, az emberiség nagy része kipusztul, a Földön az uralmat a robot lények (robot dínók) veszik át, míg az emberek törzsekbe verődve élnek. Nem azt mondom, hogy zseniális, mert láttunk már hasonlót, de az utóbbi években nem sok ilyen játék készült. Az eddigi videók és információk biztatók, engem megvettek, első napos vétel lesz.

horizon_zero_dawn.jpg

Természetesen készül gyűjtői kiadás is, nehogy év elején maradjon valami az ember pénztárcájában. A Collector's Edition izgalmas gyűjtői dobozt, exkluzív fémdobozt, művészeti albumot, szobrot és rengeteg DLC-t tartalmaz. A steelbook mintája első ránézésre nem csigázott fel, de a bejelentéskor az Uncharted 4-é sem tetszett, élőben mégis nagyon szép. Remélem a művészeti album A4-es lesz (bár mostanában kevesen adnak ekkorát, jobb üzlet külön árulni), mert a képről a mérete csak sejthető. A fő attrakció mégis a 9"-os (~23 cm) Aloy szobor, aki egy levadászott gépen áll, s erősen a távolba réved. Hivatalos magyar árat még nem találtam, de 39999 Ft-nál nem lehet drágább.

Dishonored 2: Collector's Edition

Az előző generáció egyik meglepetése a Dishonored volt. Jól megírt sztori és karakterek, remek dizájn és képi világ, változatos, kreatív játékmenet. (Nem fizetett bejegyzést olvastok.) Sokan várták a folytatást, de először egy definitív kiadást kapott a játék, minden jóval megpakolva, aztán érkezett a ejentés, készül a második rész, ami több, szebb, jobb, okosabb lesz az elsőnél és kap egy szép gyűjtői kiadást is.

dishonored_2.jpg

A Collector's Edition tartalmaz egy kódot, mellyel letölthetjük az első részt, egy DLC-t, steelbokot, posztert, gyűrűt és egy maszkot. A Horizonnal ellentétben ez a fémdoboz már ránézésre is közel van a tökéleteshez, illik a játékhoz, a megfelelő felülettel ki fogom kiáltani az év legszebbjének! A propaganda poszter a leírás szerint full color, nekem fekete-fehérnek tűnik, nem kifejezetten vibráló összeállítás, de szép darab. Ha szövet lenne, függesztő lukakkal (bármi is legyen a pontos neve), ki lehetne rakni, de így marad majd a dobozában. Emily Kaldwin gyűrűje egy igazán vitrinbe való darab, a cosplay-esek örülnek, van kézzel fogható mintájuk a gyártáshoz. Corvo Attano maszkja tökéletes párost fog alkotni Death maszkjával. Ránézésre ezt sem lehet felvenni, a képen a talapzet eláég fapados, de a végleges dizájn nyilván nem ez lesz. Az ára 30999 Ft, de a legtöbb helyen már előrendelésben elfogyott, aki vágyat érez rá, még most intézkedjen, hátha kapható valahol!

Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands - Calavera Collector's Edition

Nem hiszünk az első E3-as videóknak, pláne a Ubisoftnál, de 2015-ben a Wildlands demó nem tűnt nagyon távolinak a valóságtól. Kooperatív, szabad világ, folyamatosan változó környezet, az egyes célpontok likvidálása befolyásolja a többi eseményt. Mi kell még? A 2016-os E3 videó, amit szabályosan untam. Az egy dolog, hogy történt "némi" grafikai visszaesés, de az animációk gyengék (pláne az Uncharted 4 után), a környezet unalmas. A coop dolog még mindig tetszik, tavaszig a grafika is változni fog (remélhetőleg szebb lesz), de a kezdeti lelkesedésem rendesen alábbhagyott.

ghost_recon.jpg

Bolti forgalomba nem kerül, csak a Uplay Shopból lehet rendelni a Calavera Collector's Editiont, így kicsit kilóg a sorból, de megér pár mondatot a kiadás. Az exkluzív csomagolás itt is jár a vevőnek, nem szatyorba dobálják a tartamat: Season Pass, DLC, térkép, zenei CD, képeslapok, headset és egy koponya. Fémdoboz sajnos nem jár, pedig a headsetet lecserélhették volna erre. Aki szereti, annak már van olyan, amit használ és meg van vele elégedve, a többieknek csak olyan gyűjtői tartalom, ami jó hogy van, de használva sosem lesz. A Santa Blanca koponya nagyon tetszetős, egy kis talapzattal még ütősebb lenne. A zenei CD megér egy buksi simit, nem digitális kódot kérünk, az fent van Youtube-on, kezünkbe akarjuk fogni, mint a képeslapokat. Ez utóbbihoz jár egy tartó is, minden bizonnyal boríték formájában. A térkép hasonló, mint ami a Just Cause 3-hoz járt, remélhetőleg ez több hasznos infót fog tartalmazni.

A bejegyzés trackback címe:

https://mycollection.blog.hu/api/trackback/id/tr28830440

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása