The Order 1886
2015. szeptember 17. írta: ZsubiHUN

The Order 1886

Blackwater Edition

A bejelentésekor nem különösebben ragadott meg a The Order 1886, mert nem vagyok vámpír vagy vérfarkas rajongó. A True Blood mondjuk tetszett, de csak a negyedik évadig, utána szenvedés volt az egész, már csak a főcím volt benne ütős. Figyeltem azért a játékot, mégis belsős Sony cím, de mikor a 21:9-es képraány kiderült, végleg lekerült a listámról. Szupernagyonmega széles vászon, de a karakter kitölti a kép felét, a többit meg a fal, ami mellett elhaladsz vele, nagyon nem szeretem. A speciális kiadások ettől függetlenül tetszettek, de teljes áron luxus lett volna megvenni, ha a játék nem érdekel. Természetesen a negatív kritikák miatt több helyen is maradt a Blackwater Editionből, így egy akció keretében sikerült beszereznem.

A játékot végigjátszva azt kell mondanom, hogy hiba lett volna kihagyni, mert technikailag zseniális, a lövöldözés és fedezékhasználat nagyon jól működik, a karaktereket jól megírták, a világ és a háttérsztori még rengeteg The Order randomévszám játékot elbír. A viktoriánus kort tökéletesen hozták képernyőre, a hangulatra sem lehet egy rossz szavzunk sem. (Ezért is várom nagyon az idei Assassin's Creed epizódot.) Csak nagy kár, hogy az 1886-ból csak a demó és néhány átvezető videó készült el.

A Blackwater Edition egy vastag, szegecses mintájú kartondobozban érkezik. Benne a játék normál kiadása (fémdobozos kiadás külön jelent meg) egyedi borítóval és ajándék DLC-vel. A csomagban lapul két felvarró, egy-egy portré a négy főszereplőről, három képeslap, egy elmaradhatatlan matricacsomag és a lovagi fiolamedál-replika. Ebben tartják hőseink a blackwater nevű löttyöt, ami minden sérülést meggyógyít, amíg az alany lélegzik. Nem nyitható, így nem tudunk munkaidőben whisky-t iszogatni titokban, de nagyon szépen kidolgozták. Láncot is adnak hozzá, így videojátékos rendezvényeken egy Sir Galahad cosplay-hez tökéletes kiegészítő. Sajnos a fiola helye nem az igazi a dobozban, így kínszenvedés kiszedni a helyéről. Ennél már csak visszarakni rosszabb, szinte biztos vagyok benne, hogy nincs a helyén, de úgyis csak ritkán mozgatom a dobozt, nem rándulok össze, ahogy ide-oda csapódik.

A bejegyzés trackback címe:

https://mycollection.blog.hu/api/trackback/id/tr247795944

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása