Uncharted: The Nathan Drake Collection
2015. október 07. írta: ZsubiHUN

Uncharted: The Nathan Drake Collection

Special Edition

Az előző konzolgeneráció egyik (de inkább A legjobb) játéka az Uncharted 2: Among Thieves volt. Már a Drake's Fortune is kiváló volt, korábban csak a Grand Theft Auto: Vice City sztorijának végén éreztem úgy, hogy ezt most azonnal újra kell kezdenem, de ezt azonnal el is kezdtem, hardon. Majd két nappal később crushing nehézségi szinten, mindent összegyűjtve, hogy a trófeatámogatáskor a csak még egy ellenőrzőpontig elv alapján hajnal kettő után bújjak az ágyba barátnőm mellé. Addiktív, tökéletesen adagolja a felfedezést, lövöldözést és mászkálást, de "csak" dzsungeles szigeten. Ezt a játékmenetet csiszolták tökéletesre a második részben, ami mindenben egy kicsit több és jobb volt az elsőnél, de nem esett túlzásokba, nem volt túl filmszerű, egy valóban hibátlan játék. Sajnos az Uncharted 3: Drake's Deception már túl filmes lett. A Brutal Combo is eltűnt, ezzel a közelharc egyszerűbb lett, sokszor csak nézzük a játékot ahelyett, hogy játszanánk. Ettől függetlenül nem tudtam előle felkelni, a sivatagos résznél a szánkban érezzük a homokszemeket, kiszárad a szánk, az éjszakai csillagos égbolt gyönyörű, hihetetlen, hogy mit hoztak ki a PS3-ból.

Két évvel a PS4 megjelenése után mindenki az Uncharted 4-et várta az őszi szezonra, de ez csak 2016 márciusában fog megjelenni, addig be kell érnünk az Uncharted: The Nathan Drake Collectionnel. A csomag a PS3-as trilógiát tartalmazza, a PS Vitára megjelent Golden Abyss-t sajnos nem. De én bízok abban, hogy pár hónapon belül egy frissítéssel belekerül a csomagba ez is. A csomagból megjelent egy Special Edition kiadás, mely homokszínű kartondobozban érkezik. A szín és anyagválasztás tökéletes, minőségi tokkal van dolgunk. Belül a játék ezüst színű fémdoboza lapul. A dizájn szép, a belső oldalt sem hagyták üresen. A játékok lemeze mellett egy rövid útmutatót, az Uncharted 4 multi bétájához való hozzáférés mikéntjét és egy matricagyűjteményt találunk. A fémdoboz alá került a 48 oldalas kézikönyv, melyet a Dark Horse Books segítségével hoztak létre. Koncepciós- és karakterrajzok láthatók benne mindenféle kommentár nélkül mind a három részből.

A bejegyzés trackback címe:

https://mycollection.blog.hu/api/trackback/id/tr557917528

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása