Az E3-as gyűjtői kiadások 1. rész
2016. június 20. írta: ZsubiHUN

Az E3-as gyűjtői kiadások 1. rész

Egy rövid két-három bejegyzésből álló széria következik, benne az E3-on (vagy legalábbis a rendezvényhez kapcsolható) bejelentett gyűjtői kiadásokról. A DLC-vel, Season Pass-szel bővített kicsikről nem lesz szó, csak a nagyobbakról.

The Last Guardian - The Collector's Edition

Kezdjük a sort a The Last Guardinnal. A játékot 2007-ben jelentették be, sokan már a létezésében sem hittek, eredetileg PS3-ra kellett volna megjelennie, de oda "csak" az ICO Collection jött. De tavaly a Sony robbantott, gameplay videót mutattak a játékból, idén ezt egy rövidebb, de már megjelenési dátummal felvértezett videóval támogatták meg. A bekarikázandó nap október 25. Az ICO és a Shadow of the Colossus után ez a játék már egy komoly gyűjtői kiadást kap, ami csak az amazonról volt rendelhető.

the_last_guardian.jpg

A csomag egy ládára hajazó dobozban érkezik, melybe a játék fémdobozos kiadása kerül. Előbbi remélhetőleg jó vastag lesz, kissé érdes felülettel, hogy erősítse a fa hatást. A fémdoboz illik az eddigi sorba, PS2-n a digipack-es verziók is világosak voltak. A digitális soundtrack fent lesz Youtube-on, ezért kellene azt a CD-t beledobni a fémtokba. Természetesen matricák is lesznek benne, amit SOHA, SENKI nem fog kiragasztani, mert gyűjtői cucc, könnyen az enyészeté lehet. 72 oldalas, a kép alapján kemény kötésű művészeti album lesz benne, aminek minőségéhez már most nem fér kétség. A kiadás csúcsa mégis a szobor (mérete még nem ismert), amit prémium minőségűnek lőnek be, és kénytelen vagyok nekik hinni, a képen is jól néz ki.

ReCore

Tavaly a Microsoft show-ján oda meg vissza volta a Recore-tól, ötletes, jópofa, világos akció-platform játéknak tűnt, hirtelen irigy lettem az X1 tulajokra. Aztán az idei konferencián el is múlt minden, nem nyűgözött le, amit láttam. Persze szeptember 13-áig még sok víz lefolyik a Dunán, jönnek videók, akár még X1-et is vehetek! (Muhahahaa) Viszont egy pofás gyűjtői kiadást kapnak a vásárlók ebből is.

recore.jpg

A játék lemeze egy színes fémdobozba kerül, amit ránézésre mindenképpen a polcomon akarok tudni, a világos, élénk színekre vevő vagyok ilyen esetekben. Exkluzív litográfiából egy darabot tesznek, ami nem szép dolog, a Ubisoft ennél többet szokott, bekeretezve jól mutatnak a falon, az egyszeri ember azt hiszi, hogy egy festő rajongói vagyunk. Szerencsére a Microsoft tartja jó szokását és a szobor egy szoborcsoport. Nem akkora, mint a Halo: Reach-é, de a főszereplő Joule és a K-9 ráfért. Az eddigi figurák után csak abban reménykedem, hogy a talapzatot is jól megcsinálják, az egész minőséget fog magából sugározni. Méretét tekintve 14"-os (~35 cm), kifejezetten nagy, míg a súlya 6 font (2,72 kg). Impozáns. Ezek mellé kerül egy dekódoló (Corebot Alphatbet Decoder Dial).

South Park: The Fractured But Whole - Collector's Edition

A The Stick of Truth a szülők rémjátéka. Culi rajzfilm figurák vannak benne, ezt szeretné a gyerek, megvesszük. Aztán meglátják a 18 éven felülieknek besorolást és nem értik, hogy ez miért, hát rajzfilm. Ekkor rövid magyarázat következik, és nem kapja meg a gyerek. Abba felesleges belemenni, hogy Áronka már az összes részt látta a neten, a haverokkal oda-vissza ismerik a játék történetét, hatszor végignézték a Youtube videókat. Anyuka döntött, nem veszik meg. Majd jövő héten, addigra kipicsogja Áronka. Szerencsére a játék is jó volt, tavaly leleplezték a folytatást, ami a Fractured But Whole címmel mindenkinél betalált.

sp_tfbw.jpg

A Collector's Edition nem sokban különbözik az előzőtől, fénypontja ennek is a Cartman szobor. Akarom mondani a Coon szobor (but who is the Coon?). Mindössze 6"-os (~15 cm), de egy szuperhős nem a magassága miatt lesz hős! Kék borítékban három képeslap érkezik (jó lenne, ha a készítők alávésnék mindet), rengeteg DLC-t kapunk, ugyanis a csomag tartalmazza a Season Pass-t és a The Stick of Truth játékot mind a három platformra. A képen nem szerepel a Season Pass, de valahol olvastam. Valamint ott van Törcsi, akinek a szerepe még nem tisztázott, pedig egy Törcsi törölköző ütős lenne.

 

Sorozatunk pár nap múlva folytatódik!

A bejegyzés trackback címe:

https://mycollection.blog.hu/api/trackback/id/tr628810782

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása