Enslaved: Odyssey to the West
2015. július 23. írta: ZsubiHUN

Enslaved: Odyssey to the West

Collector's Edition

Rengeted kiváló és kihagyhatatlan játék készült az előző konzolgenerációban, ha egyet kellene kiemelnem, amivel mindenképpen játszania kell mindenkinek, az nagy valószínűséggel az Enslaved: Odyssey to the West lenne. Grafikailag vagy játékmenetben nem etalon, a Sony exkluzív játékoktól ezt a címet senki sem veheti el, de a karakterek és a történet magával ragadó. Szép színes posztapokaliptikus világ, ahol a növények visszavették az uralmat (erre fog hasonlítani a PS4 exkluzív Horizon), az emberiség nagy részét robotok kiirtották, aki életben maradt, azt rabszolgaként tartják fogva valahol a nyugaton. Természetesen vannak még szabadon élők is, akik bujkálnak a robotok elől, próbálnak életben maradni. A játékos egy Monkey nevű mogorva, festett (tetovált?) arcú karaktert irányít, aki hamar Trip, az egyetlen női karakter fogságába esik. Kezdetben a kapcsolatuk domina és szolga, de a történet előrehaladtával mindez megváltozik. Ne csöpögős romantikus szálra tessék gondolni, ez a történet annál sokkal jobban megírt! Aztán megjelenik Pigsy...

A gyűjtői kiadás (a benne található játék nem kompatibilis minden store DLC-jével, nem káromkodtam...) a játék egyedi borítós kiadását, artbookot és zenei CD-t tartalmaz. Utóbbi sajnos nem külön tokban került a dobozba, hanem a művészeti album hátsó belső felében található egy kis szivacs tartón. Nem a legelegánsabb megoldás. Kárpótlásul a borító belső fele nem sima fehér, Tripet láthatjuk egy fekete fehér képen. A 48 oldalas artbook keménykötésű, a játék minden szegletéről tartalmaz színes rajzokat.

A bejegyzés trackback címe:

https://mycollection.blog.hu/api/trackback/id/tr807641984

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása