Project CARS
2016. február 11. írta: ZsubiHUN

Project CARS

Limited Edition

Amíg nincs Gran Turismo PS4-re, a PS3-ra csak részlegesen ismeri fel a G29 kormányt, kell az embernek egy szimulátor az új gépére. Sajnos a lehetőségek elég szűkösek, mindössze egyetlen játék áll rendelkezésre, de a Project CARS megfelelő mércét állít fel a jövőben érkező konkurenseknek. A Gran Turismo Sport állítólag még idén meg fog jelenni, de ismerve a fejlesztőket, nem fogok addig fél lábon állni, viszont tavasszal érkezik az Assetto Corsa és a Dirt Rally, amik végre kielégíthetik a szimulátorra vágyókat.

A Project CARS-ból mindössze egy Limited Edition volt kapható a megjelenéskor, amely egy fémdobozt, egy Versenyzőktől versenyzőknek kis könyvet és néhány plusz autót tartalmaz. A steelbook letisztult, fekete-fehér képek borítják, nincs rajta semmi cicoma, hozza az elvártat. Sajnos belülre nem került semmi, pedig egy fémdoboznál elvárja az ember, az autók kellő anyagot tudnak ehhez biztosítani. Milyen jól mutatna ott egy hengerfej! A kis könyvben a játék fejlesztéséről, a versenyzésről és az autótervezésről találhatunk hasznos, de rövid információkat. Minden mást a pályán kell megtapasztalnunk és megtanulnunk.

A bejegyzés trackback címe:

https://mycollection.blog.hu/api/trackback/id/tr538382048

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása