Mafia II
2015. augusztus 20. írta: ZsubiHUN

Mafia II

Collector's Edition

Annak idején a Mafia első része kimaradt, a GTA sorozat elvette az időmet és a pénzemet, de annyi jót hallottam és olvastam róla, hogy PS3-ra nem hagyhattam ki a második részét. Szerencsére a 2K gondolt a gyűjtőkre is, így a Mafia II Collector's Edition került a polcra.

A játék jó volt, a sztorit jól rakták össze, a karaktereket szépen építette a történet, minden működött, aztán vége lett ott, ahol az egésznek be kellett volna indulnia, hogy egy igazán jó maffiás játékot játsszunk. Ezen a rövidségen az sem segített sokat, hogy az egyes verziók között nagyon erős grafikai különbségek voltak. A leggyengébben a PS3-as verzió sikerült, semmi aljnövényzet nem volt, a fény-árnyék hatások gyengék voltak, míg az Xbox 360-as és PC-s verzióban mindez nagyon jól nézett ki.

A gyűjtői kiadás minőségében nem voltak ilyen eltérések, sőt, a PlayStation 3 tulajdonok megkapták a The Betrayal of Jimmy DLC-t. A dombornyomott (homornyomott?) fémdobozon belül található a játék lemeze és a bakelit lemezeket idéző nagyzenekari zenei CD, valamint a sandbox játékoknál elvárt térkép is. Utóbbit elég vastag papírra nyomtatták, így többszöri gyönyörködés közben sem sérül meg; a hátoldalán a kort idéző reklámplakátok képe található. A tokban található még a PS3 exkluzív DLC és a Made Men DLC kódja, a kis könyv, valamint a zenei CD szám listája. A 100 oldalas keménykötésű művészeti album Blu-ray tok méretű, a megszokott karakter, jármű, fegyver és a környezet koncepciós rajzai mellett plakátok és pin-up lányok képei találhatók benne. Minden fejezet előtt egy pár soros ismertetővel.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mycollection.blog.hu/api/trackback/id/tr867710050

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása