Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Dead Island: Riptide
2016. január 07. írta: ZsubiHUN

Dead Island: Riptide

Zombie Bait Edition

Az alábbi bejegyzésben olyan tartalom látható, mely felkavarható egyes olvasóknak, megtekintését csak 18 éven felülieknek ajánlom!

img_6519.JPG

Remélem mindenki behívta anyukáját vagy barátnőjét, ölébe vette a macskáját, erősen szorítja a karfát, következzék a Dead Island: Riptide Zombie Bait Edition!

Sosem voltam zombi rajongó, kifejezetten a zombis játékok sem hatnak meg, - mert általában horror kategóriában futnak, ezt meg nagyon nem szeretem, viszont a Dying Light bővített kiadása a coop miatt februárban felkerül a polcra - ellenben a Resident Evil film esős része kifejezetten tetszett, sőt még a második sem volt vészes. Már ami a zombik és Nemesis megvalósítását illet, a többi tartalom és következő részek már erősen véleményesek. Viszont a Dead Island első része felkeltette az érdeklődésemet, de végül kimaradt, a Riptide-ról meg elég rosszat írtak ahhoz, hogy komolyabban ne is érdekeljen, mint ez a kiadás. Bejelentésekor nagy port kavart, nagyon sokan felháborodtak, hogy mégis milyen dolog, hogy egy összerágott női torzó kerül egy játék mellé. A magam részéről csak annyit tettem, hogy a beszerzendő termékek listám legelejére raktam, mert ilyet tényleg ritkán látni! Szerencsére a Deep Silver nem fújt visszavonulót, csak bocsánatot kért mindenkitől, akit megsértett ezzel, kiadták a bomló női testet. Mindjárt kétféle bikinivel is (ami azt jelenti, hogy a másikat is be kell egyszer szereznem), az Európain az Egyesült Királyság zászlaja, az Észak-Amerikain az USA zászlaja díszeleg. Az ausztrálok nem tudom, hogy melyiket kapták, ha szerencséjük van, mind a kettőből jutott.

A csomag nincs túlpakolva jóságokkal, a játék normál kiadása (DLC-vel), fémdoboz, egy művészeti kártya és a női torzó található benne. A steelbook az igényes típusok közül való, a Dead Island felirat befelé nyomul, a belsejébe gyönyörű tengerparti kép került. A kis művészeti kártya matt, vastag papírra nyomták, lehet vele villogni a haverok előtt. De nem annyira, mint a lényeggel. Szerencsére nem aprózták, jó 30 cm magas a szilikonos női maradvány, kilátszanak a bordái, a nyelőcsöve... Zseniálisan jó, de beszéljenek inkább a képek, ezt látni kell.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mycollection.blog.hu/api/trackback/id/tr628249654

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása