Killzone 2
2016. január 21. írta: ZsubiHUN

Killzone 2

Steelbook

A 2005-ös E3-on mutatta be a Sony a Killzone 2 ingame videóját, amitől mindenkinek leesett az álla, ezerszer néztük újra és újra, nem hittük el, hogy egy játéknak lehet ilyen a grafikája! Aztán kiderült, hogy tényleg nem így néz ki, mert nem ingame videót láttunk. Volt is ebből felháborodás, hogy milyen szemetek ezek a japánok, átverik a kedves vásárlójelölteket, szarszemét mind, egy rendes cég nem csinál ilyet. Mostanában a Ubisoft szokta kozmetikázni a videóit, amik végül meg sem közelítik a végleges játék grafikáját, de a Killzone-nál más volt a helyzet. A kész játék szerintem sokkal jobban nézett ki, mint az a videó. A sötét tónus, a szálló por és füst, a fény-árnyék effektek. Eszméletlenül gyönyörű volt, sok dologban a mai napig megállja a helyét. Nem mellesleg ez volt az első játék, aminek a multijával jelentős időt (220+ óra) töltöttem, többször előfordult, hogy csalásért jelentettek, de csak ügyes voltam, nincs nekem arra időm, hogy csaljak. Szerencsére erre a Guerrilla Games munkatársai odafigyeltek, elég hamar kiszűrték a csalókat. Máig ez a kedvenc multis játékom, jöhet bárki bármilyen CoD-dal vagy Battlefielddel, a hangok, a fegyverek súlya, viselkedése, a mozgás, ez áll hozzám a legközelebb. A kasztok jók voltak, jól elkülönültek egymástól, mindegyiknek megvolt a helye a csatában, taktikus nélkül esély sem volt a győzelemre, de az engineer javítása képessége sem volt elhanyagolható. A pályák, ugyan nem volt túl sok, de a Warzone folyamatosan változó feladatainak köszönhetően elég változatosak voltak, sokszor nagy vérfürdőt rendeztünk egy-két méter előnyért.

Hiába volt ez a Sony nagy FPS-e, ami megmutatta a PS3 erejét, komoly gyűjtői kiadás, mint például a Halo 3 sisakos kiadása Xbox 360-on, nem jelent meg. Csupán egy fémdobozra futotta... De milyen gyönyörű fémdobozra! Van pár fémdobozos játékom és filmem, láttam sokféle fémdobozt már, a Mad Max-é például egészen ötletes, de a Killzone 2-é egész egyszerűen gyönyörű. GYÖNYÖRŰ! Tökéletes a színválasztás, Colonel Radec maszkja agresszíven nézi a tulajdonost, a színválasztás pazar. Nincs rá más szó, tökéletes. Pedig nem domborodik sehol, nincs hozzá művészeti kártya, DLC,csak egy fémdoboz, tökéletes festéssel.

A bejegyzés trackback címe:

https://mycollection.blog.hu/api/trackback/id/tr768300754

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása