Shadow of the Colossus
2015. július 16. írta: ZsubiHUN

Shadow of the Colossus

digipack

Sokan nem szeretik a digipack-es kiadásokat, pedig még talán a fémdoboznál is jobbak. Teljesen egyedi, több kép és információ fér rá, mint egy átlagos dobozra, a lemezek számához igazítható a mérete, lehet matt vagy fényes felületű, mehet rá dombornyomás is. Hátránya a sérülékenység és a lemeztartó tálca ragasztása gyengülhet az évek az alatt. Természetesen óvó kezek között egy gyűjtemény kiemelkedő lehet.

Ilyen a lassan már a ritkaságok közé sorolható PS2-re megjelent Shadow of the Colossus digipack kiadása. Sem ezzel, sem az ICO-val nem játszottam egy árva percet sem, de mikor használtan aprópénzért megláttam ezt a kiadást, azonnal megvettem. Tökéletes állapotban van, teljesen hiánytalan, a lemez is karcmentes.

A digipack teljesen matt, sehol egy fényesen csillogó felület (a Sony hologramot leszámítva). A belső két oldalon egy szép művészeti rajz (vagy inkább a játék egye jelenete) található, négy darab art kártyával, a játék lemezével és a magyar nyelvű kézikönyvvel.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mycollection.blog.hu/api/trackback/id/tr867630568

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása